Akaun 1G Kedua Rihana 0ksana Dis3rang Warganet Gara-Gara F0to 1ni

Bagi yang mengikuti perkembangan Miss Moscow, Oksana Voevodina sudah pasti sering mengikuti akaun instagramnya di @rihanapetra.

Bagaimanapun, wanita Rusia yang memilih nama Islam Rihana Petra selepas perkahwinannya dangan Sultan Kelantan itu turut mempunyai sebuah lagi akaun peribadi di @oksana_voevodinaaa.

Jika akaun yang pertama dipenuhi dengan gambar-gambar peribadi bersama mantan suami dan anak, akaun keduanya pula memaparkan kehidupan peribadinya sebagai seorang m0del.

Kedua-duanya menjadi tumpuan ramai, terutamanya bawang rangers dari Malaysia yang memerhati setiap tindak-tanduk wanita cantik tersebut.

Tidak hairanlah, ada netzen yang terkejvt dengan perbezaan imej yang dipaparkan dalam dua instagram ini.Baru-baru ini, Rihana telah memuatnaik sekeping gambar beliau sedang meneguk ar4k di akaun keduanya.

Ini menyebabkan ramai bawang rangers telah menyer@ng beliau di bahagian k0men.

‘I th0ught you are a Muslim now, but you still DRlNK WlNE?’ kata seorang netizen..

‘WIN3 is h4ram in Islam!’bidas seorang lagi.

Bagaimanapun, ada juga yang menyuruh netzen supaya bersabar dan memberi masa kepada Rihana untuk belajar.

‘Give her time, there a lot of th!ngs to learn about Islam’ kata seorang netzen mempertahankan Rihana.

‘Mungkin gambar lama ni?’ speku seorang lagi.

Tidak tahan dengan cemuh@n dan perbaI@han f0ll0wers di akaun keduanya, Rihana kemudian pantas mem4dam gambar beliau sedang minum win3 tersebut.

Nampaknya apa sahaja tindak-tanduk Rihana kini bakal menjadi perhatian netzen, terutamanya dari Malaysia menyeb@bkan beliau semakin berhati-hati menjaga imejnya.

Umum mengetahui Rihana telah melahirkan seorang bayi lelaki yang diberi nama Tengku Ismail Leon Petra, tetapi beliau tidak pernah mendedahkan wajah anaknya. Berikut adalah gambar-gambar terkini Ismail Leon

Terdahulu, Rihana mend4kwa dia dan anaknya tidak bertemu dengan Sultan Muhammad V sejak Disember tahun lalu dan mengetahui mengenai percer4ian mereka hanya melalui internet.

Rihana juga telah menuntut sebuah rumah agam bernilai £8 juta (RM41.2 juta) dan turut meminta nafkah bulanan untuk anaknya berjumlah £24,000 (RM123,694) sebulan.Sumber: IG rihana via Note Untuk Awak kredit vanillakini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *