“Aku pakai sebab bekas suami paks4”-Kena Car4s Dgn Netzen ,1ni Jaw4b balas Zarina Anjoulie Buka 4ib sendiri

Pelakon Zarina Anjoulie mengesahkan dirinya sudah membuka tudung dan tidak kisah sekiranya dikec4m netzen. Berdasarkan k0men balasnya dengan followers di Inst4gram, Zarina berkata sebelum ini dia memakai tudung kerana dipaksa oleh bekas suaminya.

“KALAU tiada siapa paksa buat apa pakai (hijab). Aku pakai tudung sebab bekas suami paksa,” kata pelakon kontr0versi Zarina Anjoulie mengenai keputusannya membuka tudung.

Zarina berkata demikian bagi membalas k0men seorang peminat yang mempertikaikan tindakannya membuka tudung.Dalam masa sama, menerusi Inst4gram Story Zarina mengesahkan sudah membuka tudung dan tidak kisah dengan kec4man orang ramai.

“Assalamualaikum, saya secara rasmi buka tudung. Aku tak kisah dengan kec4man sebab bukan korang yang bagi anak aku makan. Jadi jangan kec4m,” katanya sambil menyanyikan baris perkataan itu tanpa rasa serba salahDalam pada itu, Zarina turut memuat naik kenyataan di Inst4gram memohon maaf kepada umum yang hampa dengan keputusannya itu.

“Saya nak cakap terima kasih kepada semua yang menyokong dan menasihati serta m4ki.Saya tahu meskipun ada yang m4ki tapi jauh di lubuk hati kalian betul ikhlas menegur, cuma cara teguran itu berbeza.Saya tahu niat anda baik. Maaf kepada siapa yang hamp4 dan terima kasih kepada yang sudi memberi peringatan”

Difahamkan, sejak tersebarnya video Zarina berpakaian 5eksi sehingga menampakkan sebahagian besar payvdaranya, ramai peniaga online yang mahu memasarkan produk mereka di Inst4gram pelakon itu.

Terdahulu Zarina mengejutkan ramai pihak apabila memuat naik video dan foto dirinya tidak lagi berhijab dengan rambut berwarna perang.Malah, Zarina tampil berani memuat naik video bersama beberapa kenalan wanitanya dengan hanya memakai busana yang sangat 5eksi hingga menampakkan sebahagian besar payv d4ranya.

Video dan foto panasnya tular di media s0sial Twi1tter dan Inst4gram sejak kelmarin hingga mencetvskan kem4rahan segelintir pihak mengenai tindakannya seolah-olah mempermainkan agama.Sumber hariammetro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *