“Alahai Sweetnya….”Bersemut K0men Khai Bahar Bila Ditanya Status Hubungan Dgn Siti Nordiana

Ramai sedia maklum penyanyi terkenal Khai Bahar dan Siti Nordiana telah melancarkan lagu dan muzik video duet terbaru mereka yang berjudul Satukan Rasa. Sehingga kini setelah 1 minggu dimuatnaik ke Youtube, video muzik Satukan Rasa telah menjadi trending dan ditonton sebanyak hampir 2 juta kali.

Khai Bahar merupakan pemenang Anugerah Penyanyi Top Top MeleT0p Lelaki dan Siti Nordiana atau lebih mesra dengan panggilan Nana pula merupakan Anugerah Penyanyi Top Top MeleT0p Wanita bagi Anugerah MeleT0p Era baru-baru ini. Satu gandingan suara yang mantap dan menyentuh jiwa.

Apa yang menariknya, status perhubungan Khai dan Nana yang kelihatan sangat rapat seperti sedang bercinta membuatkan orang tertanya-tanya. Ramai yang mengharapkan pasangan ini disatukan sehingga ke jinjang pelamin dan seterusnya bahagia hidup bersama.Menerusi program MeleT0p yang disiarkan semalam, setelah dias4k oleh pengacara MeleT0p, Nabil Ahmad dan Neelofa, akhirnya Khai dan Nana mendedahkan status hubungan mereka. Neelofa bertanya pada Khai bagi pihak peminat sama ada Khai sayang Nana atau tidak.

Khai tanpa ragu-ragu terus menjawab ” Of course, saya sayang.. “. Alahai sweetnya. Menurut Khai dan Nana, mereka memang rapat dan mereka meminta orang ramai mendoakan yang terbaik untuk mereka. Nabil pun tak ketinggalan mengusik mereka.

Rata-rata peminat mendoakan yang terbaik untuk Khai dan Nana. Antara k0men-k0men peminat :

” Comey je segment ni, this whole episode actually rly good, #NaKhai mmg serasi xde soklan2 cliche except last part yg producer nk sgt push depa nye status.. “

” Andai jodoh dorang berdua kita doa yg baik2.. Mudah2an bahagia until Jannah tp kalau bkn jodoh dorang berdua.. Jgn la kita terlalu taksub sampai rasa kecewa yg memudar4tkan diri ye guys.. Sy pun suka tgk dorang sbb nmpk sweet n x dibuat2 tp kalau akhirnya dorang x ada jodoh.. Kita x blh buat apa2 sbb Jodoh, Rezeki, Ajal Maut semuanya ditangan ALLAH SWT.. Kita doa yg baik2 je.. Aamiin.. Tq MeleTOP jemput kesayangan kami semua.. “

” NaKhai… sama dengan nama penuh RAYYAN NAKHAIE.. kuat jodoh ni.. “

” Aku puji nabil.. dia backup lofa masa lofa tgh browsing, backup nana n khai. lofa bz sgt, x sempat tgk q card kot.. berfungsi rupanya nabil.. hahahaha.. “

” Hahahhaa aku sukaa part ne.. Nana pandai coverline.. Slalu doaa buat mereka berduaa smpai ke pelamin.. AMMIIIINN.. “

” Sedap suara nana ketawa.. my idola.. love u nakhai.. da nk dekat ngn name ank nana.. mmg btol2 kebetulan ni.. mcm da berbau nasi minyak ni.. “‘

” Pelik jawapan dorang. Kalau kawan, mesti cakap just kawan rapat. Ni just cakap rapat. Macam ada apa-apa yg dorang x sedia beritahu peminat. Ataupun untuk tujuan promotion, dorang tak dibenarkan beritahu status persahabatan dorang tu.. Wallahua’lam.. “

” Khainana mcm byk playsave lah. Huhu nana mcm byk diam.. Mcm khai ckp moody² boleh selfie itulah perempuan.. Khai asyik pandang nana je tp nana mcm mengelak je n buat xtaw.. Ke aku je perasan. Hahaha Btw nabil byk pot0ng ckp lah.. Klu dgr Khai ckp laju xde nak pikir² terus say syg ke rapat tu semua iyakan je ni nmpk kurang serius siap menyanyi lg hjg² tu semua ke smoga pasti bahagia if xsilap dgr.. Apapun perjalanan khainana jauh lagi, semoga sukses terus and lbh brkembang.. “

Alahai sweet sangat Khai dan Nana ini. Memang nampak macam orang tengah bahagia. Kalau dah jodoh apa salahnya kan. Jodoh itukan rahsia Allah. Tapi kalau tak ada jodoh, tak apalah. Masih boleh berkahwin baik.Apa-apa pun mari kita sama-sama doakan yang terbaik untuk Khai dan Nana. Semoga terus berjaya juga dalam karier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *