Anak meraung panggil ‘daddy’, suami Lufya langsung tak endah undang rasa ber4ng netzen

Kemelut rumah tangga yang melanda pelakon wanita, Lufya Omar dan suaminya, Dr. Che Muhammad Hafiz Che Baharum dilihat seakan tiada penghujungnya.

Jika sebelum ini Lufya mendedahkan bahawa dirinya sudah dicer4ikan suami menerusi pesanan Whatsapp, namun semasa semasa pr0siding mengenai kes pencer4ian mereka berlangsung di M4hkamah Rendah Syariah Subang Bestari, suaminya mengambil keputusan untuk tidak meneruskan pr0siding tersebut.

Tak nak bercer4i lagi

Dr. Hafiz telah menolak permohonan cer4i yang dilakukan Lufya dan hal tersebut membuatkan m4hkamah mengambil keputusan untuk meminta mereka melantik jawatankuasa pendamai untuk kes pencer4ian mereka.

Buat tak tau je anak panggil menangis2

Namun begitu, menerusi satu video yang diperoleh daripada Mstar, reaksi anak mereka iaitu Laana Haura benar-benar mengundang sebak.

Semasa keluar dari m4hkamah, dilihat Haura berteriak memanggil bapanya dengan panggilan daddy. Akan tetapi,Dr. Hafiz langsung tidak mengendahkan jeritan hiba anaknya sehingga terpaksa ditarik oleh Lufya untuk masuk kedalam m4hkamah.Dr. Hafiz juga dilihat memasang b0dyguard bagi mengelak diserbu oleh media dan juga orang sekeliling.

Binatang pun lari2 dekat anak tau kalau anak panggil

Momen tersebut benar-benar menyentuh hati netzen dan membuatkan mereka ber4ng dengan tindakan tersebut. Mereka juga mend4kwa Dr. Hafiz begitu eg0 dan tidak berhati perut apabila melihat situasi anaknya memanggil-manggil dirinya namun langsung tidak diendah.

Sehubungan dengan itu, menerusi k0men di Y0uTube sumber, rata-rata daripada mereka terus mengec4m Dr. Hafiz rentetan daripada video yang dimuat naik tersebut.

Tak ada hati perut ke dekat anak?

Giler sedih bila anak dia panggil daddy

Kesian dekat anak sikitla bro..

Lufya dan Dr Che Muhammad Hafiz mendirikan rumah tangga pada 26 November 2016.Pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata bernama Laana Haura yang kini berusia dua tahun.Sumber : Mstar Online kredit ohmymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *