“Berd0sakah saya pvkul kaki suami sampai p@tah kerana dia gil@kan perempuan lain”

Perkongsian dari laman Kisah Rumah Tangga. Ambil yang jernih, buang yang keruh. Semoga bermanfaat dan menjadi pengajaran buat kita semua agar rumah tangga lebih bahagia.

ASSALAMUALAIKUM. Saya nak minta pendapat sikit, jangan kec@m dan berilah pendapat yang bagus.

Saya seorang isteri yang betul-betul ada sifat panas b@ran. Baru-baru ini saya berg@duh dengan suami saya kerana dia gil@kan perempuan lain. Walaupun dia tahu saya jenis yang setia, dia tak jaga saya sewaktu saya s@kit di h0spital.Banyak lagi yang saya pendam bertahun-tahun dan disebabkan terlalu memendam perasaan, saya mula naik angin.

Mula-mulanya perg@duhan kecil saja. Dia mula t@mpar muka saya, tolak saya ke tanah, t@mpar muka saya, ditend@ngnya badan sehingga saya terjatuh dari tangga.

Entah sy@itan apa yang merasuki saya pada masa itu,saya dah betul-betul m@rah, saya pu kul kaki suami dengan kayu besbol. Kedua-dua belah kaki dia saya kerjakan. Saya tvmbuk muka dia kiri kanan, tvmbuk kepala dia, c@kar muka dia.Kaki suami berd@rah sebab kena pu kul dengan kayu tepat pada tul@ng kakinya yang pernah patah dulu.

Saya suruh dia cer@ikan saya sebab saya dah tak boleh nak memaafkan dia lagi. Tetapi, dia tak nak.Persoalannya sekarang, betul ke selepas ini dia akan berubah? Takkan pu kul saya? Takkan gil@kan perempuan lain?

Berd0sakah saya sebagai isteri membalas balik pukvlan suami saya? Sebab saya tidak suka dipergunakan oleh lelaki walaupun keluarga saya sendiri. Minta pencerahan.

Antara k0men-k0men netzen

“wajarlah bila dh sampai satu tahap wanita akan menjadi singa kerana sering memendam rasa tambahan pula sikap suami yg mendahulukan n@fsu semata2 seperti tidak ada sikap utk membimbing keluarga. Mohonla petunjuk dariNya sis. semoga urusan awak dipermudahkan”

Sumber: Kisah Rumah Tangga kredit the reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *