“Dia terlalu jelik, saya tak suka”- Lucinta hin4 fizikal Upiak Isil Depan Aliff Syukri Dan 1ni Respond Upiak

Sejak beberapa hari kebelakangan ini, pengguna Inst4gram seakan ‘lemas’ dengan drama pengasas kosmetik terkenal, Datuk Aliff Syukri berkaitan lagu baru yang bakal dikeluarkan tidak lama lagi.

Bermula dengan pemilihan rakan duet dari negara Seberang yang agak k0ntroversi iaitu Lucinta Luna, ia dilanjutkan lagi dengan video gelek bersama Nursajat sehingga mengundang rasa marah dan meluat ibu serta isterinya yang kini berada di Tanah Suci.

Lucinta tu fikir dia femes ke?

Tidak berapa lama selepas itu, Aliff Syukri sekali lagi mencetuskan k0ntroversi apabila meminta netzen memilih siapa yang harus bernyanyi dengannya sama ada Lucinta Luna ataupun Upiak Isil yang popular dengan lagu Tak Tung Tuang.

Namun, terdapat satu video yang tvlar mengenai perbualan antara Lucinta dan Aliff yang terdengar seolah-olah Lucinta menghin4 fizikal Upiak yang tidak begitu menawan.

Tidak mahu sekadar duduk diam apabila dihin4, Upiak telah menjawab hin4an Lucinta dengan memerli selebriti itu yang seolah-olah tidak punya adab ketika bercakap.

Video upiak dihin4

Ini respond upiak

Ikhlas kerja dengan Datuk, tapi..

Nama pun artis…

Walaupun sesetengah netzen sedar ia mungkin sekadar marketing untuk lagu terbaru Aliff Syukri, namun mereka seakan menyampah dengan kata-kata Lucinta yang menghin4 Upiak secara terang-terangan.

Menerusi k0men di Inst4gram Upiak, rata-rata netizen telah meninggalkan kata-kata semangat kepada penyanyi itu dan mengakui bahawa bakat yang ada pada dirinya lebih besar berbanding fizikalnya yang dikatakan kurang cantik oleh Lucinta.

Diorang memang jenis suka menghin4!

Tak perlu kot sampai menghin4

Semoga nama Upiak semakin bersinar. Sumber : Upiak Isil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *