Ditvduh Pilih Tunang Sebab Kaya,1ni Jaw4pan Padu Intan Najuwa

Semalam, peminat kepada pelakon drama Kekasih Paksa Rela dikejvtkan dengan berita pertunangannya bersama jejaka pilihan dikenali sebagai Razrul Anwar Rusli.Menurut sumber, jarak usia antara pasangan ini adalah 16 tahun yang mana Intan Najuwa kini berusia 22 tahun dan pasangannya itu berusia 38 tahun.

Bagaimanapun tidak hanya ramai tumpang gembira namun ada pula timbul k0men kurang senang daripada netzen yang ditinggalkan menerusi ruangan k0men pada posting dilaman Inst4gram.

Pelbagai spekvlasi timbul apabila ada yang menuduhnya seolah memilih tunangnya itu kerana ‘duit’ bagaimanapun, Intan memuat naik pula satu keping foto bersama tunang dan menulis kapsyen mengenai jejaka pilihannya.

Money? Let me tell you..

Malah, k0men yang menvduhnya sedemikian juga dibid4s peminat kerana menganggap k0men begitu seperti tidak percaya dengan jodoh.

Di ruangan k0men juga, pelbagai k0men sokongan buat Intan selain turut mengec4m tindakan netzen yang tidak sepatutnya.

Sumber: Intan Najuwa, mStar Online via HCL.Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Artikel berkaitan:JARAK perbezaan usia 16 tahun tidak menjadi halangan kepada pelakon Intan Najuwa mengikat tali pertunangan dengan seorang usahawan berasal dari Kedah, Razrul Anwar Rusli yang kini berusia 38 tahun pada Ahad.Intan atau nama sebenarnya Intan Najuwa Abdul Wahid, 22, berkata, sikap matang dan memahami membuatkan dia terbuka hati untuk menerima lamaran pemuda tersebut.

“Sejujurnya kami tak rancang pun untuk bertunang. Tiba-tiba hati terdetik, saya teruskan sahaja. Lagipun ia benda baik. Selepas bawa jumpa keluarga dan mereka pun ok, mereka pun ngam.

“Sebenarnya kami dah lama kenal mungkin dalam satu tahun lalu. Kami bermula sebagai kawan sahaja kemudian bila dah lama-lama ia jadi serius.

Majlis pertunangan diadakan di Thistle Hotel, Johor Bahru pada 18 Ogos adalah bersempena tarikh ulang tahun kelahirannya yang ke-22. Ia berlangsung meriah dengan dihadiri rakan artis dan keluarga terdekat kedua-dua belah pihak.Aktres drama Tuan Danial itu mengenakan sepasang busana rona ungu itu kelihatan cantik, sama padan dengan tunangnya yang begitu manis.-mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *