Habis basah lencun- terseb4r pula f0t0 bab4k ‘p4nas’ Zul Ariffin dan Intan Najuwa

Kemesraan dan chemistry hero dan heroin dalam drama memang penting, barulah drama yang dilakonkan akan nampak lebih real.Mungkin itu juga yang cuba ditonjolkan oleh pelakon Zul Ariffin dan Intan Najuwa.

Siapa tak kenal zul ariffin dan intan najuwa kan..Nama mereka kembali h4ngat diperkatakan selepas beberapa foto terlebih mesra mereka mula tersebar di media sosi4l.Menerusi foto tersebut, Zul mend4kap erat heroinnya itu dengan penuh int1m. Sekali pandang, betul-betul seperti pasangan bercinta yang lem4s dalam asm4ra.

Namun kec0h apabila foto p4nas zul ariffin intan najuwa tersebar.Aksi p4nas itu menimbulkan rasa kurang senang netiz3n.Ia dianggap keterl4luan dan tidak manis terutama sekali kerana Intan sudah pun bergelar tunangan orang.

Terdahulu, Intan pernah ditegvr netiz3n agar menjaga hati tunangnya dan tidak bergambar mesra dengan lelaki lain.Namun, aktres itu sedikit pun tidak terkesan dengan k3caman n3tizen, Intan berkata dia masih tahu menjaga batasnya ketika berlakon.Tidak perlu melaga-lagakan hubungan dia dan tunangnya.

Siapa tahu, mungkin sahaja ini salah satu babak dalam drama mereka yang sedang ditayangkan di kaca televisyen.Biasalah, nak ambil feel.Korang jangan cepat nak kec4m yer..Sumber: Forum CARI, Kredit Foto Instagram Funta my

J0m layan biodata ringkas intan najuwa. Intan Najuwa binti Abdul Wahid.lahir pada 18 Ogos 1997 dan merupakan seorang pelakon wanita Malaysia.Beliau dikenali menerusi watak lakonannya sebagai Abby dalam drama H4ntu Punya Bos, sebagai Sharina dalam Khabar Dari Casablanca, dan juga sebagai Hanan Khaira dalam Kekasih Paksa Rela gandingan bersama Remy Ishak.Selain itu, beliau juga merupakan seorang penulis blog.

Dengan berbekalkan wajah seiras Wawa Zainal dan Erin Malek , Intan Najuwa memulakan kerjaya lakonan pada usia 18 tahun setelah diperkenalkan oleh David Teo, penerbit Metrowealth Pictures.

Beliau mula mendapat perhatian umum menerusi watak sebagai Abby dalam drama adaptasi novel karya Dekna Lee, H4ntu Punya Bos bergandingan dengan pelakon Shukri Yahaya.Kehidupan peribadi pula Beliau bertunang dengan seorang usahawan berasal dari Kedah, Razul Anwar Rusli pada 18 Ogos 2019.Sumber w1kipedi4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *