“Hanya lakonan saja, bayaran pun sangat lumayan!”-Andika tampil beri penjelasan selepas v1de0 iklan ‘tak senonoh’ dikec4m netzen

Tular di media sosial video iklan produk dewasa mengundang pelbagai reaksi neg4tif netzen yang rata-rata menyelar dua individu dalam video tersebut di mana ia seperti mengajak para penggunanya berzina.

Susulan dikec4m oleh netzen berhubung video promosi produk dewasa, salah seorang individu dalam video tersebut tampil memberi penjelasan.

Dalam kenyataan dimuat naik di Instagram, Andika Putera berkata, video promosi itu sekadar lakonan sahaja dan skrip itu juga disediakan oleh pihak produk berkenaan.

“Tengok kat Facebook, kena kec4m teruk-teruk. Saya tengok senyap sahaja. Siapa yang kenal saya depan, support saya, saya nak cakap terima kasih sangat-sangat.

“Video itu adalah lakonan dan skrip diberi kepada saya dan Nadira Isaac. L0ve b1te itu semua make up sahaja. Tak betul pun. Bayaran kepada kami berdua pun sangat lumayan untuk satu video yang panjangnya hanya satu minit. Kalau korang di tempat saya pun, korang akan ambil juga tawaran berlakon untuk produk itu.

“SIapa yang kenal saya depan-depan, tahu saya ni macam mana. Social media dan real life sangat-sangatlah f4ke! Jangan menilai orang dalam media sosial.

Saya pun tak pernah nak menilai orang dalam Instagram atau Facebook je sebab depan mata saya sendiri, saya dah jumpa ramai gil4 orang dalam Instagram lain, depan-depan ya Allah lain sangat-sangat. So, don’t judge book by cover,” katanya.

Sementara itu, di Instagram Nadira Isaac juga turut berkongsi kenyataan yang sama.

Terdahulu, video Andika dan Nadira mempromosikan produk dewasa dengan menggunakan dialog kurang sesuai mencetuskan pelbagai reaksi netzen yang mengganggap mereka tidak sens1tif, seolah-olah mengajak masyarakat melakukan hubungan intim sebelum berkahwin. Sumber: Andika Putera kredit thereporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *