“Jgn z00m , degil la korang ni!”-Elizabeth Tan Jadi Perhatian Netzen Gara-Gara F0t0 1ni

Perkongsian satu foto dari penyanyi Semua Sudah, Elizabeth Tan menjadi perhatian pengguna Inst4gram.Penyanyi dan pelakon Elizabeth Tan mencuri perhatian netzen menerusi sekeping foto di Inst4gram (1G) miliknya.

Menerusi foto tersebut, Elizabeth atau lebih mesra dipanggil Lizzy kelihatan melakukan satu ‘pose’ untuk mempromosikan deodoran.Menerusi aplikasi perkongsian foto tersebut, penyanyi berusia 26 tahun itu dilihat mengenakan singlet hitam sambil mengangkat tangan kanan sehingga menampakkan bahagian bawah lengan.

“Inilah favorite companion Lizzy sekarang. I just can’t leave home without this. Sebab wangian ni tahan seharian tak kisah aktif macam mana pun!Yang penting, bukan je lindungi korang dari peluh, Deodoran Nivea Black & White Invisible Silky Smooth ni memulihara kawasan bawah lengan jugak.Barulah kulit lembut, dan selesa bila asyik wax/shave aje. Baju pun takda kesan kuning. Korang suka spray ke roll-on? #mynivea,” tulisnya.

Lalu, perkongsian Lizzy menjadi perhatian dan mendapat pelbagai reaksi peminat.Rata-rata peminat memberi tumpuan kepada ketiak Lizzy yang berwarna cerah itu berbanding produk yang dikongsinyaMalah, ada segelintir pengikut terutamanya kaum lelaki bertindak meninggalkan k0men nakal.

Untuk rekod, Lizzy telah dilahirkan pada 18 November 1993 di Kuala Lumpur. Foto: Instagram Elizabeth Tan krdt MH .

Menurut Elizabeth Tan, sehingga ke hari ini, dirinya masih belum mempunyai teman lelaki. Ini memang satu berita baik untuk lelaki-lelaki di luar sana yang ada menyimpan perasaan kepada Lizzy. Jangan risau sebab dia pun memang sedang mencari seseorang untuk dijadikan calon suami. Jadi kemungkinan untuk anda diterima adalah tinggi. Apa pun anda kena mulakan misi mengorat anda hari ini juga, sekurang-kurangnya ada tempoh 6 bulan lagi sebelum 20.2.2020.

“Saya hanya rancang untuk kahwin pada tarikh itu. Tapi saya tiada calon lagi. Apa pun kenalah cari supaya saya dapat capai target nak langsung pada date itu.Entahlah, bagi saya tarikh tersebut cukup cantik dan pastinya ramai juga yang akan pilih tarikh berkenaan untuk menjayakan sesuatu yang bermakna dalam hidup mereka. Lagi pula ia hanya hadir sekali dalam hidup kita kan.

Tak ada kekasih lagi. Saya jarang keluar rumah. Jadi usaha untuk dapatkan teman lelaki itu agak sukar. Bayangkan sampai masa saya terfikir untuk mempunyai applikasi mencari teman di media sosial”, katanya.So tunggu apa lagi? Mana tahu jodoh anda dengan Elizabeth Tan kan? Sumber Media Hiburan krdt beautifulnara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *