“Maaf saya bukan perempuan murahan ya…”- Ada udang disebalik batu, Baby Shima kecewa hampir diperdaya jurujual kereta mewah

Penyanyi Baby Shima mendedahkan dia hampir terpedaya dengan seorang jurujual yang difahamkan mahu mengambil kesempatan ke atas dirinya.Baby Shima atau nama sebenarnya Nor Ashima Ramli berkata, ia bermula selepas dia berniat untuk membeli kereta di sebuah showroom beberapa hari lalu.

Selepas semua dokumen diserahkan, jurujual tersebut menghubungi Shima untuk menawarkan dirinya sebagai duta kereta.Namun, selepas berjumpa kembali, Baby Shima kecew4 apabila jurujual itu mempunyai agenda tersendiri… ada udang disebalik batu!

“Nak berniaga buat cara berniaga! Saya tak nak buruk sangka! Korang fikirlah sendiri ya.. Nak di jadikan cerita, kelmarin Shima datang showroom kereta… Tengoklah kereta… Kemudian dokumen dah bagi semua..

“So hari ni sales person call nak ajak jumpa konon nak offer jadi duta! So kita pun jumpalah lepas promo! Masa meeting kat A&W discus cantik je!

“Lalu masa manager Shima pergi toilet, tinggallah Shima berdua sahaja, boleh pula wakil syarikat ni cakap, minta Shima datang seorang diri saja, nak deal dengan Shima je, konon sama Datuk tak perlu nak ajak team!

“Padahal waktu mula-mula meting sama manager cakap lain… Now cakap lain pula! Nak jumpa personal! Direct Shima sahaja.. Korang rasa apa? Depan manager Shima tak pula berani nak cakap macam tu ajak jumpa personal,” tulisnya.Shima berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi perkongsian tersebut dia turut memuat naik video ketika mencuba sebuah kereta mewah di showroom tersebut.Shima menegaskan, dia bukan perempuan murahan yang boleh dipergunakan dan tidak akan berurusan lagi dengan jurujual tersebut.

“Maaf saya bukan perempuan murahan ya… Itu bukan cara kerja sebenarnya! Mana professionalism korang? Macam ni ke cara kerja company besar?

“Banyak lagi Audi R8 dan Mustang kat KL ni! Dari minat nak beli jadi menyampah! Kau nak jual kereta atau nak jadi orang tengah!,” tegasnya.Sumber gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *