“Masih memelihara 4ib walaupun diri dilondeh b0gel dengan fitn4h”- Sharnaaz Ahmad cakap tentang individu yang..

Umum mengetahui kemelut rumah tangga pelakon Sharnaaz Ahmad dan isterinya, Noor Nabila Mohd Noor masih belum berkesudahan.Terbaharu, Sharnaaz meluahkan rasa kesal selain mend4kwa menjadi mangs4 fitn4h beberapa individu yang pernah dikenalinya.

Sharnaaz, 34, berkata, dia bagaimanapun menganggap ia sebagai dugaan dan enggan membuka 4ib sesiapa meskipun dilemparkan dengan pelbagai tvduhan.

“Masih memelihara 4ib walaupun diri dilondeh b0gel dengan fitn4h.

Bukalah pintu kebangkitan dan bukalah benak otak dan hati yang direndam dengan kebenc1an oleh sy4itan-sy4itan bertopengkan atas dasar agama,” tulisnya.

Shaarnaz membuat luahan hati itu menerusi bebenang di laman Twitter miliknya pada Jumaat.Namun tidak dapat dipastikan individu yang dimaksudkannya.Meskipun demikian, ia mengundang spekul4si dalam kalangan netzen yang percaya ia adalah bayangan mengenai kemelut rumah tangga yang sedang dihadapinya dengan kakak kepada selebriti, Neelofa ketika ini.

Dalam pada itu, Sharnaaz sempat menasihati golongan lelaki untuk tegas dalam mengemudi bahtera rumah tangga agar tidak hilang rasa hormat isteri terhadap suami.

“Kepada sang lelaki, jangan hilang gerun di mata pandangan pasangan, kelak cel4kalah badan mu.Lesson learn… learn it well! Biar dipandang gerun daripada hilang dihormati. Take note and self note,” katanya.

Sementara itu, rata-rata peminat meluahkan kata-kata semangat buat pelakon drama Suamiku Encik Sotong itu untuk terus tabah berdepan dugaan yang dihadapinya.

“Sabar dan tabah hadapi segalanya. Sesungguhnya dunia ini syurga bagi sy4itan-sy4itan yang direj4m! Mereka menongkat langit dengan kekayaan, sombong, ri4k dan ujvb. Balasan pasti ada di akhirat kelak!

“Kebenaran akan terbukti. Doa orang ter4niaya tiada halangannya. Berdoalah dan terus berdoa agar Allah tunjukkan semuanya sendiri.

“Semoga urusan abang dipermudahkan,” tulis netzen.

Terdahulu, M4hkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur menetapkan 4 Disember ini untuk melantik wakil dalam proses timbang tara (h4kam) berhubung ke5 percer4ian pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila Mohd Noor.

Hakim Syarie Ahmad Muttaqi Ismail menetapkan tarikh itu selepas kedua-dua pihak gagal mencapai penyelesaian dalam Jawatankuasa Pendamaian (JKP) yang dilantik sebelum ini.Sumber mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *