Mengejvtkan, Amyza Aznan Maklum Suami Diser4ng Angin Ahmar-“Even you dah lumpvh,kasih sayang setia i tak lumpvh”

Pelakon dan pengacara, Amyza Aznan awal pagi ini ada memuat naik video menerusi 1G TV bersempena dengan ulang tahun perkahwinannya yang ke-16 tahun.Bagaimanapun, perkongsian video yang berdurasi lebih tiga minit itu mendapat perhatian netzen apabila bintang drama Kariah Cak Pong ini mended4hkan suaminya, Khairil Izhar Mohd Nazir, telah jatuh s4kit diser4ng angin ahmar.

Amyza atau lebih sinonim disapa sebagai Kak Kaaia turut meminta maaf kepada semua terutamanya yang berkaitan dengan soal kerjaya kerana dirinya sedang beri fokus terhadap suami yang kini tidak sihat.

“Even you dah lvmpuh,kasih sayang setia i tak lvmpuh. Kak kaaia minta maaf kepada semua clients yg kak kaaia buat emcee for dinner,event,wedding and also to productions.

“Bukan tak nak share all my activities tu kat inst4gram,and bukan pilih bulu,tetapi sebenarnya skrg ni ada lagi penting untuk kak kaaia focus,iaitu my husband,dia str0ke. inshallah ..one fine day i will share keje2 emcee and shooting tu,” maklumnya.Pada masa sama, bintang ini turut memberikan dedikasi istimewa buat suami tercinta.

“Happy anniversary suami ku sayang, semoga allah pegang hati ini untuk tidak berpaling, untuk tidak lelah menjaga, memanja, menyayangi, mencintai b. Walaupon b str0ke, doa love tetap b suami dan ayah kepada anak2 love di dunia dan sehingga ke jannah nanti.

“Terima kasih untuk lagu nyanyian baby. ni lagu masa kita bercinta kannnn. tq nyanyi kan lagu and record lagu ni for me,” tulis Amyza.Lalu, perkongsian tersebut dihujani dengan kata-kata semangat selain mengharapkan agar suami Amyza kembali sembuh seperti sedia kala.

Terdahulu bulan lalu, Amyza ada berkongsi video di laman 1G mengenai suami yang jatuh s4kit hingga terpaksa dimasukkan ke h0spital.Malah beberapa tahun lalu, suaminya difahamkan pernah dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (1CU) H0spital Ampang Puteri kerana diser4ng s4kit jantung.Foto: Inst4gram Amyza Aznan kredit mediahiburan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *