Noor Nabila Ber1 Alasan 1ngin Cer4i Hanya Kerana Sharnaaz Bagi Nafk4h RM500 Sebulan

Kec0h kini di media s0sial kes pencer4ian pelakon Sharnaaz Ahmad dan isterinya, Noor Nabila pada pagi tadi. Drama kes pasangan ini bertambah-tambah apabila Sharnaaz pula dilaporkan telah menolak tuntutan cer4i daripada isterinya.

Menurut Harian Metro, dalam proses pencer4ian itu, Jawatankuasa Pendamai (JKP) telah membabitkan anggota keluarga yang rapat dengan pasangan tersebut, bertujuan untuk beri nasihat dan cari jalan penyelesaian.

Malah sebelum ini juga, Sharnaaz yang diwakili pegvam ketika ditanya hakim pada 29 Ogos telah menjawab “Ya” sudah melihat tuntutan daripada Noor Nabila, namun tidak bersetuju dengan tuntutan cer4i berkenaan.

Nabila beri alasan nafkah zahir yang Sharnaaz bagi tak mencukupi

Agak mengejutkan juga bila laporan memberitahu yang selain dari tiada persefahaman dan sudah tinggal berasingan sejak Februari 2018, Nabila juga memberi alasan yang Sharnaaz bagi nafkah zahir tak mencukupi iaitu hanya RM500 sebulan.

Tambah Nabila lagi, Sharnaaz boleh memberi nafkah lebih daripada itu serta segala langkah perdamaian yang dilakukan juga tidak menemui jalan penyelesaian kerana Sharnaaz masih berterusan dengan sikapnya itu. Malah perbincangan melalui keluarga masih tidak berjaya.

“Lohh 500 aje bio betik” – Netzen

Rata-rata netzen yang membaca kes ini beranggapan nilai RM500 yang diberikan Sharnaaz itu tidak mencukupi tambahan pula gaya hidup Nabila yang ‘have-have’ itu.

Sharnaaz dan Noor Nabila telah mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017 dan mereka dikurniakan seorang anak, Jebat Jayden Ahmad yang kini berusia setahun.Marilah kita doakan yang terbaik buat mereka-lobakmerah

Pagi tadi, sepatutnya pelakon Shaarnaz Ahmad melafazkan cer4i pada isterinya Noor Nabila namun sebaliknya yang berlaku, Sharnaaz tolak tuntutan pencer4ian dari Nabila ini. Kenapa pulak?Menerusi video secara langsung dari NST di M4hkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur, Sharnaaz yang kelihatan tenang dan sempat bergurau memberikan sebab kenapa dia menolak tuntuan pencer4ian dari isterinya.

“Saya tak boleh nak beri keterangan yang lebih sebab saya belum mengikut prosedur yang telah ditetapkan oleh m4hkamah.

“Niat dan nawaitu kita adalah untuk menjadi pendamaian yang sihat. Jalan penyelesaian yang terbaik untuk both parties.”

Noor Nabila pula ketika disoal tak dapat menahan sebak dan mengatakan yang dia tak bersedia untuk memberikan apa-apa statement dan mengatakan fokusnya kini hanya untuk membesarkan anak mereka, Jebat Ayden-lobakmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *