Nur Sajat masuk ‘H0spital Bersalin’, Netzen naik bingung tertanya-tanya s4kit apa

Rasanya sudah lama kita tak dengar kisah mengenai usahawan kosmetik, Nur Sajat yang sangat terkenal di media sosial.Tup-tup baru-baru ni, netzen terkejut apabila melihat posting Sajat di Instagram yang mengatakan dia telah dimasukkan ke h0spital dan bakal menjalani ‘0perati0n’. Aik pasal apa pulak ni Jat?

“Time to 0perati0n” – Sajat

Tanpa memberi sebarang hint, Sajat telah memuat naik gambarnya sedang terbaring di atas katil h0spital dengan memakai seragam pes4kit berwarna biru. Kemudian yang menimbulkan kemusykilannya apabila dia check in location di Naluri Women & Children H0spital. Tu bukan h0spital bersalin ke?

Rata-rata netzen yang melihat posting ni pun tertanya-tanya soalan yang sama. Buat apa Sajat di h0spital bersalin?

“This is obviously plastic svrgery guys!”

Tapi ternyata tekaan korang semua salah belaka lepas Sajat memuat naik posting kedua yang menunjukkan dirinya sedang diberi svntikan dan wajahnya pulak diconteng-conteng.Bingo! Bila nampak je muka dia kena conteng-conteng gitu, netzen mula berspekvlasi yang Sajat sebenarnya nak buat plastic svrgery di bahagian wajahnya.

Dalam pada tu, Sajat sendiri juga mengaku yang dia sedang melakukan proses fat tr4nsfer iaitu dengan menggunakan lemak dari peha dan letakkan di bahagian ‘smile line’ di pipinya. Ooo gitew ye.

Oh itu jelah sebabnya Sajat masuk h0spital? Hmm min tak tahu nak cakap apalah cuma yang pelik kenapalah pergi check in kat h0spital bersalin ye. Pelik sungguh!Hmm..no komen.Sumber lobakmerah

Sebelum ini usahawan produk kecantikan sens4si, Nur Sajat mengabadikan momen indah apabila menghadiahkan sebuah telefon pintar jenis android kepada ibunya.Kongsi Sajat, ibunya mengadu telefon bimbit asyik rosak hingga menyukarkan dirinya untuk berhubung.

“Sayang mak selamanya. Bila mak kita bagi tahu, Handfon mak ini dah rosak, tak hidup lah..dok kias2 kat sajat. mak sajat ini bukan jenis meminta,tetapi mak sajat kalau ada masalah,mengadu sahaja.. sajat sebagai anak, faham sangat mak sajat ini.

“Bila dia datang rumah, jenis tak boleh duduk diam..mesti nak mood rumah, walaupun kita dah ada pembantu.tetap nak kemas2 sajat..jenis mak yang rajin..sayang mak dunia dah 4khirat,” kongsi ushawan itu.

Malah, Sajat memberi pesanan agar sentiasa menghormati dan menyanyangi kedua ibu bapa kerana doa mereka membuatkan anak-anak berjaya dunia dan 4khirat.Sumber MH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *