Persis ‘Alita & Dora’, Wajah Berambut Pendek Bella Astillah Dipuji.Serius Comel,Cun Dan Bertambah Cute

Makin sibuk dengan shooting pula, Bella Astillah kini menerima pelbagai sokongan netzen apatah lagi dia juga sudah menceburi bidang lakonan malah sebelum ini, video pendek lakonannya ketika shooting telah menerima respon positif ramai setelah dikongsikan.

Memiliki followers mencecah 1.6 juta, foto yang dimuat naik oleh Bella baru-baru ini sekali lagi menjadi perhatian ramai sehingga dia digelar iras watak Dora dan Alita.

Rambut pendek jadi tumpuan

Mana taknya, dengan mengayakan rambut pendek Bella meraih lebih 48 ribu tanda suka kerana ramai yang menyukai penampilannya sebegitu.

K0men netzen

Malah di ruangan k0men juga, netzen memuji kecantikan Bella seperti penyanyi terkenal iaitu Selena Gomez dan wajahnya dalam foto itu turut dikatakan kelihatan seperti pelajar sekolah.Sumber: Bella Astillah

“SAYA tak kisah pun. Anda semua sudah tahu yang kami sudah tak ada kena mengena,” kata penyanyi Bella Astillah menganai foto yang dimuat naik bekas suaminya yang juga penyanyi Aliff Aziz bersama seorang wanita di Inst4gram Story.

Bella yang sudah hampir dua bulan bergelar ibu tunggal berkata, dia tidak terkesan dengan gambar terbabit memandangkan hubungannya dengan Aliff sudah berakhir.

“Ramai yang menghantar mesej peribadi di Inst4gram dan cuba ‘bakar’ saya dengan gambar Aliff itu, tapi saya tak kisah pun.

“Jadi apa-apa yang Alif buat adalah untuk diri dia. Saya pun ada di Malaysia dan dia di Singapura. Jadi saya okay saja,” katanya.

Terdahulu, gambar Inst4gram Story Aliff bersama seorang wanita dikenali Tika Sheikh mendapat perhatian netzen sehingga mereka menghantar foto terbabit kepada Bella.Bella dan Aliff berkahwin pada 9 September 2016 dan sah bercerai dengan talak satu pada 16 Mei lalu.Sumber harian metro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *