Pulangkan Saya Dengan Cara Yang Baik-Lufya D4kwa Tak terima Whats4pp Cer4i Dr Che Hafiz

Kemelut rumah tangga Lufya Omar semakin hangat diperkatakan apabila suaminya, Dr Che Hafiz mengesahkan sudah menjatuhkan t4lak kepada isterinya menerusi aplikasi Wh4ts4pp minggu lalu.Bagaimanapun, Lufya mend4kwa dia tidak tahu menahu dengan tindakan suaminya itu yang kononnya sudah melafazkan cer4i menerusi Wh4ts4pp. Malah, Lufya berkata dia tidak menerima lafaz cer4i seperti did4kwa suaminya.

“Saya langsung tak terima lafaz cer4i seperti did4kwanya dilakukan terhadap saya menerusi Wh4ts4pp.Kalau dia ada memfailkan percer4ian, saya pasti ada menerima dokumen berkaitan,” d4kwanya yang akur jika perpis4han menjadi titik akhir kemelut rumah tangga mereka,” katanya kepada BH Online.

Dalam pada itu, Lufya reda jika suaminya mahukan percer4ian namun biarlah dengan cara dan saluran yang betul serta jadi seorang lelaki yang bertanggungjawab.

“Saya terima ketentuan-Nya jika suami mahu mencer4ikan saya, tetapi biarlah menerusi saluran betul dan melakukannya sebagai lelaki budiman.Jika dia mengambil saya dengan cara baik, maka pulangkan dengan cara yang sama. Jangan cakap dia sudah melafazkan cer4i menerusi Wh4ts4pp.

Lufya atau nama sebenarnya Lutfyah Sheikh Omar berkata demikian kepada BH Online sewaktu mengulas dakwaan suaminya, Dr Che Muhammad Hafiz, konon dia sudah melafazkan cer4i ke atas isterinya menerusi aplikasi berkenaan.D4kwa Lufya, dia tidak tahu menahu mengenai tindakan suaminya itu, malah mengakui bingung dengan perkara terbabit

“Dia kena fikir, dirinya mempunyai anak. Semua ini adalah untuk kebaikan dan hormatilah cara sepatutnya bagi melepaskan wanita yang kamu kahwini,” katanya.

Pergolakan rumah tangga mereka dihidu media pada Oktober tahun lalu hingga diperkatakan ramai, malah ada pihak mend4kwa pasangan terbabit mahu berpis4h. Namun, menerusi Inst4gram, Lufya menjelaskan perkahwinan mereka masih utuh, selain meminta orang ramai tidak membuat spekvlasi.

Beberapa hari lalu, rumah tangga pasangan ini kembali menjadi bualan apabila pelakon itu memuat naik status mend4kwa suaminya tidak menjalankan tanggungjawab selepas tiga bulan berkahwin.Terdahulu, Che Hafiz berkata cer4i dilafazkan selepas semua usaha untuk menyelesaikan kemelut mereka menemui jalan buntu. Enggan mendedahkan punca percer4ian dia berharap kes mereka dapat diselesaikan secara baik-rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *