“Saya Tahu, Datuk Ada Jual Produk Kurus, Tapi Kenapa Buat Macamni” – Gadis Seberat 220kg Mahu Jumpa Aliff Syukri, 1ni Seb4bnyaa

Awal semalam, usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri sekali lagi berkongsi sepotong video menerusi Inst4gram TV (1G TV) miliknya, berhubung permintaan seorang gadis comel yang ingin bertemu dan meminta bantuan darinya.

Kongsi Aliff menerusi ruangan kapsyen, dia turut bertanya mengenai latar belakang individu tersebut selain mengakui andai mendapat seribu k0men dari para pengikutnya di laman sosial, dia tidak teragak-agak untuk membantu gadis berkenaan.

“Adakah patut abg tolong? Nama dia siapa asal mana? siapa tau budak gemook ni dari mana. Abang tau pun dari fb, dia nak apa dari abg sebanaryaa?? Adakah abg patut tolongggg?“Kalau abg dpt 1ribu org k0men di bawah “tolong adik gemok abg terlajaklaris” InsyaAllah abg akan tolong,” tulisnya.

MH turut menerima kiriman video daripada pembaca mengenai hasrat gadis berkenaan.“Assalamualaikum kepada Datuk Aliff, saya nak minta bantuan Datuk Aliff untuk membantu saya. Saya tahu, Datuk ada menjual produk kesihatan yang boleh bantu orang gemuk untuk jadi kurus.

“Saya harap Datuk sudi dan dapatlah bantu saya,” kongsi gadis berusia 22 tahun yang dikenali sebagai Wanie itu.Pada masa sama, Wanie turut berazam untuk belajar seterusnya menjadi insan yang berjaya seperti penyanyi Abang Nak Tegur itu.

“Saya nak jadi macam dia, sebab itu memang impian saya, nak jadi orang yang berjaya,” akui Wanie lagi.Beberapa hari lalu, Aliff ada mendedahkan k0men yang ditinggalkan netzen berhubung kisah gadis terbabit menerusi Inst4gram.Foto: Inst4gram Datuk Seri Aliff SyukriApa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!!Sumber : Media Hiburan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *