Sebab Lelaki Suka Perempuan Yang Chubby

Percaya atau tidak, berzaman dah berlalunamun tiada bentuk badan yang ideal bagi perempuan. Bermula dari zaman era renaissance sehinggalah zaman era millenium kini, bentuk badan ideal seseorang perempuan selalu berubah-ubah mengikut persepsi ketam4dunan masyarakat.

Golongan lelaki mula berubah selera kepada perempuan berisi (chubby). Ketika wanita mengimpikan bentuk tubuh seperti Marilyn Monroe, setelah kemunculan Hema Malini yang berbikini dalam sebuah filem Hindi klasik.

Ketika era Hema Malini inilah juga diperkenalkan Pertandingan Ratu Cantik Chubby. Sehingga kini perempuan berisi masih diberi perhatian oleh golongan lelaki sebagai calon teman hidup. Apa sebabnya? Berikut ini perkongsian aliffchannel buat bacaan anda.

Lebih berkeyakinan.Ini bukan pada mereka yang selalu mengeluh & bersungut untuk berdiet. Berkeyakinan diri hanya pada mereka yang menghargai bentuk badan mereka seadanya. Bebas & tidak pernah tersinggung dengan jolokan gemuk.

Comel & kelakar. Bahawasanya wanita chubby ini memang Comel. Dengan pipi mereka yang nampak seperti pipi pau bayi memang sungguh menarik hati. Dikatakan perempuan yang berisi memiliki lebih sense of humor. Kelakar memang sinonim dengan mereka. Tengok saja Sheryl Al Hadad, Siti Chubby, dan Adibah Noor. Mereka semulajadi kelakar.

Tidak membazir. Tiada perkara yang lebih membahagiakan selain dapat makan sepuasnya dengan pasangan yang tidak memilih dalam soal makan. Masa dating mesti sedikit janggal bila memesan pelbagai jenis lauk-pauk sedangkan perempuan yang kurus hanya memesan salad dengan alasan mahu menjaga badan.

Tidak cerewet. Sejujurnya, mereka tidak cerewet dalam soal penampilan diri. Kenakan pakaian sesuai, sedikit solekan, mereka dah bersedia untuk keluar.

Cantik & s3ksi. Ada 10 negara yang menetapkan perempuan gemuk sebagai cantik & s3ksi. Afri ka Selatan, Jama ica, Kuwait, Fi ji, Afgha nistan antara negara yang menghargai wanita gemuk sebagai perempuan sihat, subur & menghairahkan.

Setia. Disebabkan mereka sedar tak semua lelaki sukakan perempuan berisi, ini membuatkan mereka lebih setia & sayangkan hubungan yang dibina bersama pasangan. Lelaki tak perlu risau pilihan hatinya diganggu lelaki lain.

Lebih Menghargai. Peratusan kajian menunjukan wanita berisi lebih mengutamakan pasangan berbanding perempuan kurus yang akan meletakkan fesyen & kecantikan diri sebagai yang paling utama. Lebih sukakan menghabiskan masa melihat muka pasangan berbanding melihat diri sendiri di cermin.

Tidak Menolak. Dalam kegiatan s3ksual, wanita berisi dikatakan tidak menolak permintaan pasangan untuk bercumbu. Mungkin faktor hormon yang tinggi kerana bentuk badan, wanita berisi lebih gh4irah & mudah ter4ngsang. Sumber Diolah dari pelbagai sumber. Kredit aliffchannel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *