Semalam Maleficent, harini pula Elsa-Netzen terhibur tengok v1de0 edit Sajat pakai kostum

Sebelum ni, usahawan terkenal Sajat memang dah banyak kali vir@l disebabkan pelbagai isu. Netzen juga sering terhibur tengok telatah dia kalau buat live dekat Instagram.

Baru-baru ni, Sajat ada memuat naik gambar dan video di mana dia mengenakan kostum yang menyerupai watak Maleficient dan juga watak Elsa daripada filem Frozen di laman Instagram.

Tapi, Sajat bukannya suka-suka nak pakai macam tu. Dia sebenarnya pakai kostum tersebut disebabkan menghadiri sebuah event dekat Johor.

Dalam pada itu, Sajat juga memakai produk bengkungnya sambil membuat persembahan dengan menyanyikan lagu bobo di mana dekat atas pentas.

Tapi apa yang lebih menarik, ada netzen yang mengedit aksi Sajat menggayakan kostum tersebut menjadi movie trailer Maleficent 3. Biar betul?

Kalau tak percaya korang tengok ni.

Kreatif betul kan netzen ni, dah macam ada koleksi video sajat pulak min tengok.

Tidak hanya menggayakan kostum Maleficent. Sajat juga ada menggayakan kostum watak Elsa sambil makan durian.

“Elsa nak makan benda yang panas”

Buat hal betul sajat ni.

Alamak! Sajat ni kalau tak buat lawak memang tak sah la. Mungkin lepas ni boleh try jadi Ejen Ali pula..

Sebelum ini netzen terkejut apabila melihat posting Sajat di Instagram yang mengatakan dia telah dimasukkan ke h0spital dan bakal menjalani ‘0peration’.

Tanpa memberi sebarang hint, Sajat telah memuat naik gambarnya sedang terbaring di atas katil h0spital dengan memakai seragam pes@kit berwarna biru. Kemudian yang menimbulkan kemusykilannya apabila dia check in location di Naluri Women & Children H0spital.

Tapi ternyata tekaan netzen semua salah belaka lepas Sajat memuat naik posting kedua yang menunjukkan dirinya sedang diberi suntikan dan wajahnya pulak diconteng-conteng.Bila nampak je muka dia kena conteng-conteng gitu, netzen mula berspekvlasi yang Sajat sebenarnya nak buat plastic svrgery di bahagian wajahnya.

Dalam pada tu, Sajat sendiri juga mengaku yang dia sedang melakukan proses fat transfer iaitu dengan menggunakan lemak dari peha dan letakkan di bahagian ‘smile line’ di pipinya. Ooo gitew ye.Sumber lobak merah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *