Tahniah ..Tapi Bentuk Kek T3 tek Tu Tak Syoklah- Kek Parti Bujang Rizman Tarik Perhatian Netzen

Jika sebelum ini pereka fesyen terkenal Rizman Nordin mengadakan parti bujang bersama sahabat-sahabat lelakinya di atas sebuah kapal mewah di Langkawi, kali ini parti bujang yang diadakan secara kejutan oleh temannya yang lain pula telah berlangsung.

Kejutan yang turut dihadiri selebriti ternama Tanah Air ini cukup bermakna buat Rizman kerana kebanyakkan daripada mereka adalah pengguna setia jenama Rizman Ruzaini yang cukup gah di Malaysia.

Beberapa gambar semasa parti tersebut telah dimuat naik olehnya ke Inst4gram. Namun begitu, beberapa keping gambar telah menarik perhatian netzen untuk meninggalkan k0men di posting tersebut.

Dalam salah satu gambar yang dimuat naik Rizman, ada dua keping gambar memperlihatkan sebiji kek dihadapannya yang seakan berbentuk seperti payvdara wanita.

Walaupun mungkin ia sekadar gurauan antara sahabat-sahabat sahaja, akan tetapi ia agak kurang manis dipandang apabila dimuat naik ke media s0sial dan mendapat perhatian netzen.

Oleh hal yang demikian, posting tersebut telah menerima k0men-k0men daripada netizen yang menyedari tentang perkara itu. Walau bagaimanapun, gambar yang memaparkan anggota badan wanita yang tidak sepatutnya itu langsung tidak mengganggu netzen untuk terus mengucapkan tahniah diatas hari bahagianya yang bakal menjelma tidak lama lagi.

Nanti wedding jangan lupa buat live!Sumber : Rizman Nordin

Rizman Nordin, 35, bakal menamatkan zaman bujangnya selepas mengikat tali pertunangan dengan Nurida Suraya, 30.Rizman yang juga pereka kegemaran penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza Tarudin memilih Nurida sebagai bakal isterinya selepas mengenali hati budi masing-masing lebih setahun lalu.

“Alhamdulillah, sudah sampai masanya untuk saya menamatkan zaman bujang. Perasaan gembira sukar digambarkan kerana segalanya berubah apabila kita bertemu dengan orang yang tepat dalam hidup kita.

“Doakan semoga segala urusan berjalan dengan baik. Insya-Allah dalam masa terdekat akan berlangsung (majlis pernikahan),” kata Rizman ketika dihubungi Astro AWANI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *