Tanpa segan silu civm MK K-Clique ketika ‘wef1e’ , wanita ini dikec4m netzen sebagai wanita…

Bagi peminat muzik hip-hop tempatan, kumpulan K-Clique antara penggerak pada masa kini yang mendapat sambutan hangat dalam kalangan anak muda.

Terbaru, salah seorang ahli kumpulan tersebut iaitu MK dicivm seorang wanita ketika dikerumuni peminat yang ingin bergambar selepas melakukan persembahan.

Tindakan seorang wanita yang secara tiba-tiba bertindak berani mencivm penyanyi rap kumpulan K-Clique, MK menjadi perhatian di laman s0sial.

Menerusi sebuah video yang tersebar, MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin, 27, dikerumuni peminat wanita yang ingin bergambar sebelum salah seorang daripada mereka melakukan aksi luar kawalan

Menerusi posting sebuah video di laman Tw1tter, lebih mengejutkan apabila salah seorang peminat bertindak melakukan aksi luar kawalan sekaligus menimbulkan rasa kurang senang penyanyi lagu Mimpi itu.

Penyanyi lagu Mimpi itu kelihatan terkejut dan tidak selesa dengan kejadian tersebut.Bagaimanapun, MK menganggap perkara itu bukan sesuatu yang serius dan wanita itu sudah menghubunginya untuk meminta maaf.

“Perkara ini bukan serius sangat pun, wanita itu sudah sedar dia buat silap dan hubungi team saya untuk minta maaf.”Saya rasa ia tidak perlu diperbesarkan,” ujarnya kepada mStar.Dia juga meminta individu yang bertanggungjawab memadam video berkenaan daripada terus disebarkan di media s0sial.

Video berdurasi lapan minit itu dimuat naik oleh sebuah akaun Inst4gram pada Sabtu dan mendapat lebih 60,000 ribu tontonan.Rata-rata netzen mengec4m tindakan wanita berkenaan yang tiada sifat malu dengan melakukan satu bentuk gangguan 5eksval terhadap ‘r4pper’ tersebut.Sumber : Tw1tter , Inst4gram , mstar , ohmymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *