“Ya Allah..Tak Habis lagi,Bukan Aku la!”-Padah Seiras dgn svspek pvkul bini,Issey tervk dikec4m netzen

Beberapa hari lepas, telah tvlar mengenai satu video memaparkan seorang lelaki memvkul bekas isteri dan juga bekas bapa mertuanya sehingga mengalami kecederaan.

Sama tapi bukan dia

Wajah lelaki yang bekerja sebagai doktor itu juga tvlar di media s0sial dan menerima pelbagai kec4man daripada netzen. Namun begitu, ada juga sesetengah daripada mereka tersalah anggap bahawa svspek yang memvkul bekas isterinya adalah seorang penyampai radio, Issey Fazlisham.

Pelbagai t0hmahan diterima oleh Issey sehingga dia berasa rim4s dan membuat kenyataan di Inst4gram miliknya berkaitan perkara tersebut.

Janganlah m4ki aku gaisss

Selepas tervk dihent4m di media s0sial, Issey telah menjelaskan bahawa lelaki tersebut bukanlah dia dan hanya kebetulan sahaja mereka berwajah hampir seiras.

Issey turut meminta agar netzen berhenti mengec4mnya dengan pelbagai kata-kata kes4t kerana dia bukanlah individu yang dimaksudkan.

Diorang tak reti nak bezakan kot

Sehubungan dengan itu, menjengah keruangan k0men Inst4gram penyampai radio dan juga pelakon tersebut, rata-rata peminatnya meminta Issey supaya bersabar dengan salah faham itu.

Ada juga yang berseloroh dengan kebetulan yang tak disengajakan itu memandangkan Issey juga merupakan seorang duda.

Saya baru nak unfollow Issey

Takkanlah tak boleh bezakan

Sumber : Issey Fazlisham

Baru-baru ini kec0h di media s0sial apabila tvlar rakaman kamera litar tertutup menunjukkan seorang lelaki membel4sah seorang lelaki warga emas dan seorang wanita yang did4kwa bekas isterinya. Kejadian yang berlaku pada 4 September lalu telah dikongsi oleh kenalan mangs4 di F4cebo0ok.

Mangsa dan bapanya dibawa ke Hspital Sungai Buloh untuk rawatan dan telah membuat laporan p0lis. Malangnya bekas suaminya itu dilepaskan pihak p0lis atas faktor kesihatan kerana mengalami tekanan perasaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *