Yang 1ni Bukan Kuruskan Badan Tap1 Kuruskan Poket.Netzen Pert1kai Produk Kurus Haniz Zalikha

Sejak kebelakangan ini, para selebriti dan juga artis dilihat berlvmba-lvmba untuk mengeluarkan produk sendiri bagi menambah pendapatan.Peluang yang terhidang itu kerap kali digunakan sebaiknya untuk mempromosikan produk mereka kepada para peminat.

Dalam ramai-ramai keluarga selebriti, Hanis Zalikha dan Hairul Azreen antara yang menjadi perhatian netzen. Malah, kedua-dua anak mereka iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah antara anak selebriti yang paling popular.

Baru-baru ini, Hanis Zalikha telah melancarkan produk baru keluarannya Cakenis Petite Oil iaitu minyak pati yang boleh membantu menguruskan seseorang dengan hanya menyapunya di beberapa bahagian anggota badan.

Menerusi perkongsian di Inst4gram, Hanis menjelaskan minyak tersebut adalah untuk merawat kulit bahagian berlemak dan mengawal nafsv makan. Bagaimanapun, rata-rata netzen mengkri1tik keberkesanan produk tersebut.

Tidak kurang juga ada yang mempers0alkan logik produk tersebut dengan sapuan sahaja boleh mengawal nafsv makan. Dalam pada itu, netzen turut menyel4r tindakan selebriti yang mengeluarkan produk syok sendiri dan hanya mahu mengaut keuntungan sahaja.

Malah, ada netzen mengatakan adakah mereka tidak rasa bers4lah memperd4ya orang ramai dan tertanya-tanya mengapa masih ramai orang diluar sana yang turut mudah terped4ya.

Tak ada kena mengena minyak pati dengan kurus

Persoalan itu telah mendapat perhatian seorang doktor apabila dia tidak dapat mengenalpasti bahan-bahan yang digunakan dalam membuat minyak pati tersebut.Doktor yang dikenali sebagai Dr. Aen memberitahu juga bahawa tiada penerangan khusus mengenai keberkesanan produk tersebut.

Dalam pada itu, netzen turut bertanyakan kepada Dr. Amalina Bakri berhubung produk tersebut. Apa pun sudah tentu Hanis sudah melakukan kajian terperinci sebelum memperkenalkan produk tersebut.Sebagai pengguna pula kita hendaklahh bijak memilih agar tidak membebankan dan memudaratkan kesihatan.SUMBER BEAUTIFULNARA.kredit rotikaya,ohmymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *